15tx

Information om PVC-fönster

PVC-fönster från Fönsterfabriken AB

Våra PVC-fönster är ett utmärkt alternativ för den som letar prisvärda, miljövänliga och underhållsfria fönster. PVC står för polyvinylklorid. Det är en vanlig sorts plast med oerhört många användningsområden. Anledningen till att PVC är ett fördelaktigt material är att det inte påverkas av fukt, rost eller röta. Tidens tand är som bekant skoningslös mot många andra material. PVC-fönster från Fönsterfabriken är behandlade för att hålla länge och på grund av materialets tålighet och höga kvalitet kan de upprätthålla sitt fina utseende under mycket lång tid.

PVC är inte ett levande material till skillnad från till exempel trä, vilket innebär att PVC fönster inte expanderar, krymper eller påverkas av vädret. Med modern teknik har PVC-fönster också extremt bra isolering, som ger minskad energiförbrukning. Utöver alla dessa otroliga egenskaper är PVC även återvinningsbart. Det kan lätt malas ner och göras till nya produkter, vilket gör det till ett bra miljöval. Därtill är de fantastiskt energisnåla.

PVC-fönster med många goda egenskaper

Fönster ska inte bara vara billiga, underhållsfria och miljövänliga. De ska också vara anpassningsbara och snyggt designade. Fönsterfabriken har stor kunskap och lång erfarenhet av arbete med PVC-fönster. Under många års tid har vi ständigt förbättrat och utvecklat våra smarta fönster. Med bättre teknik och finslipning av även mindre detaljer har vi fått fram PVC-fönster som hör till de bästa på marknaden. Hos oss kan du få hjälp att ta hitta en fönsterlösning som passar din specifika fastighet. Vi tycker att det ska vara smidigt och enkelt att göra ett bra fönsterval. Därför hjälper vi till med både planering och montering av fönster. PVC-fönster är det perfekta alternativet både för plånboken och miljön. Behöver ni PVC-fönster i Malmö eller övriga Skåne så har ni här en trygg och pålitlig fönsterleverantör. Vi kan även förstås erbjuda våra högkvalitativa PVC-fönster till övriga delar i landet också. Kontakta oss för mer info.

Behöver du hjälp?

Boka ett kostnadsfritt besök med rådgivning