Om oss

Fönsterfabriken AB har arbetat med tillverkning och utveckling av fönster i trettio år. Med gedigen kompetens i branschen och en grundlig förståelse för våra kunders behov har vi utvecklat ett unikt sortiment. Vi erbjuder smarta lösningar för underhållsfria och energieffektiva fönster, framtagna för att passa alla situationer och behov. Vårt materialval och konstruktionssätt gör våra fönster underhållsfria. Dessutom är alla våra kompositfönster energiklassade och märkta med Energimyndighetens etikett för energimärkt fönster.

Byggvarubedömningen


Vi på Fönsterfabriken AB har fått högsta betyg från BVB (Byggvarubedömningen) vilket vi är ensamma om bland våra konkurrenter – och därför är vi lite extra stolta. Bedömningen innebär att vi på Fönsterfabriken tar ansvar för de material som byggs in och används i såväl byggnader som anläggningar och som kommer att lämnas till kommande generationer. Byggvarubedömningen är en icke vinstdrivande förening. Sveriges största och viktigaste fastighetsägare och byggherrar har gått samman för att ta fram en standard för miljöbedömning av varor med ambitionen att morgondagens hus ska byggas och förvaltas med enbart miljöbedömda produkter.

SundaHus


Vi har även fått en bedömning (C+) från SundaHus som arbetar för en hållbar utveckling genom att skapa förutsättningar för våra kunder att minska sin miljöbelastning.

Kostnadsfri konsultation

Är du intresserad av att veta mer om våra produkter? Fyll i kontaktformuläret nedan eller kontakta oss per telefon/mail. 
Vi åker hem till dig och ger dig en kostnadsfri konsultation på plats!

Behöver du hjälp?

Boka ett kostnadsfritt besök med rådgivning