VÅRT VIDEOGALLERI

Rundtur i fabriken

Fönsterfabriken AB

Fönstermontering

Fönsterfabriken AB

Montering i Danderyd

Fönsterfabriken AB

SVEA Fönster & Fönsterfabriken

Fönsterfabriken AB

Kundberättelse

Fönsterfabriken AB

Fabrikstillverkning i Sverige

 
Fönsterfabriken AB har arbetat med tillverkning och utveckling av fönster i mer än trettio år.
Vår affärside är enkel, att tillverka och leverera kvalitetsfönster med modern teknik för en hållbar utveckling.
Nyligen investerade vi i ett automatiserat kap och bearbetningscenter. 
I och med detta har vi ökat vår kvalitet och kapacitet.
Vår tillverkning finns i Trelleborg och härifrån förser vi nästan hela Sverige med våra produkter.
Sedan 1986 har vi tillverkat mer än 100.000 fönster.
Vår framgång kommer av att vi ställer höga krav på våra fönster, från profiluppbyggnad 
till beslagsanpassningar men även på glaskombinationer och monteringslösningar.

KONTAKTA OSS

SÅ IN I NORDEN BRA FÖNSTER

Smartline Nordic – god design parad med utmärkt funktion. Välj mellan Swing/vrid eller sidohängt, båda öppnas utåt, 1, 2, 3 eller 4-lufts. Våra Nordicfönster är kanske våra mest uppskattade med tanke på det generösa ljusinsläppet, vädringslägen och unika utseende som kan anpassas till både det riktigt gamla huset som 70-talsvillan eller det moderna passivhuset.

Nordic Swing slås smidigt runt i 180 grader, vilket gör det enkelt att putsa utsidan när man står inomhus. Ett riktigt smart fönster. Nordic Design är sidohängt och öppningsbart utåt. Finns i tre olika utförande. Fönstret har tre tätningar och ger stort ljusinsläpp. Välj den design som passar ditt hus och dina önskemål bäst. Det här är ett riktigt, och rejält, smart fönster. Modernt och energieffektivt Profiluppbyggnad med aluminiumförstärkning, istället för traditionell stålförstärkning. I samma serie: swing/vrid-fönster samt fasta och sidohängda utåtgående fönster.

SE PRODUKT

FÖNSTERFABRIKEN - DIN FÖNSTERSPECIALIST

Fönster är viktigare än vad man kan tro. Dels är det viktigt att man får det ljusinsläpp man vill ha, men det är även viktigt att fönstren passar till husets karaktär, är gedigna, hållbara, lättskötta, underhållsfria och inte minst säkra.

Sedan 1986 har vi specialiserat oss på att tillverka smarta fönster. Därför är våra fönster både genomtänkta, lättskötta, säkra och välplanerade med lång livslängd. Kort sagt så har vi 30 års erfarenhet av att se till att du får det det du behöver för att ditt hus ska få både ett långt och lyckligt liv tillsammans med dig.

Tillsammans med dig skräddarsyr vi dina perfekta fönster. Våra svensktillverkade fönster och dörrar är särskilt framtagna för att passa oss i Skandinavien och kan anpassas till dina designkrav. Smart, eller hur?

Fråga oss om fönster – vi hjälper dig!

HÄRLIGT LJUSINSLÄPP MED LYFTSKJUTDÖRRAR

Lyftskjutdörrar sparar plats, ger huset en luftig prägel och känslan av en generös planlösning. Dörrarna blir länken mellan inom- och utomhus vilket i innebär högre boendekomfort och trivsel. För att öppna upp skjuter man enkelt dörrarna bakom varandra och får en rejäl öppning. Designen har ett innovativt tätningssystem som garanterar maximalt skydd mot vind och slagregn samt optimal ljudisolering.

Slide-in har fördelen att den kan ställas i ett särskilt vädringsläge – bågen kan ställas upp med ett avstånd om 6 mm från karmen. Det här ger en trygg och energibesparande ventilation.

Du får din dörr precis som du vill ha den. Vi har som standard alltid säkerhetsglas i våra helglaspartier. I samma serie: sidobottenhängda fönster, fasta fönster, fönsterdörrar samt pardörrar.

Smartline Lyftskjutdörrar

Behöver du hjälp?

Boka ett kostnadsfritt besök med rådgivning