Trä/Alu Pardörr utåt

Artnr: SL115PDU

Information
Produktblad

Olika färger för att uppfylla individuella designkrav

Dörrsystem som är uppbyggt på samma grunder som våra fönster, vilket gör att det är enkelt att kombinera fönster och dörrenheter. Ett profilsystem som erbjuder funktionalitet med stort utrymme för individuella designkrav.

Smartline 115 Trä/Alu Pardörr är baserat på ett byggdjup av 115mm, detta är ofta väldigt uppskattat då många äldre fönster har samma byggdjup. Fönsterdörrar som öppnas och stängs precis på samma sätt som en ytterdörr. Dörrarna är utrustade med fallkolv spanjolett som öppnas med ett enkelt handgrepp. Broms i gångdörr samt spanjoletter i båda dörrbladen är standard.

Fyllningar eller helt glas i dörrarna samt justerbara Assa Abloy gångjärn. Alla fönsterdörrar är utrustade med Adjufix hylsor för stabilt montage.
Fingerskarvad lamellimmad fur lackerad i vit kulör, NCS 0502-Y glans 40. Strängpressad aluminium i mattlackerad RAL 9010 glans 30. För färgsättningen finns nästan inga gränser, profilytorna på in- och utsidan kan gestaltas i olika färger för att uppfylla individuella designkrav. Unik uppbyggnad ger en fönsterdörr med både ett traditionellt utseende men även ett högpresterande U-värde som passar både vid nybyggnation och vid renovering.

Ingår i samma serie som även erbjuder swing/vridfönster, fasta fönster samt fönsterdörrar. I specialsortimentet kan man även välja på inåtgående fönster och fönsterdörrar.

Produktblad