Fönstermontage

Fönstermontage och skötselanvisning

För ett lyckat fönstermontage krävs både precision och gedigna kunskaper. En korrekt montering är dessutom en förutsättning för att dina garantier ska gälla. Hos oss på Fönsterfabriken arbetar kunniga montörer som har lång erfarenhet av att byta olika typer fönster.

Fördelar med montera nya fönster

Det finns flera fördelar med att investera i nya fönster i ditt hem eller på din arbetsplats. Genom att byta ut din gamla fönster och istället montera nya får huset en helt ny känsla – både invändigt och utvändigt. I vårt sortiment finns allt ifrån fasta fönster i olika material till öppningsbara och vridbara modeller. Du hittar bland annat underhållsfria PVC-fönster och kvalitativa fönster från tillverkaren Schüco. Vi har helt enkelt något för alla hem.

Våra fönster håller hög kvalitet och är välisolerade för en högre boendekomfort. Många av våra fönster är dessutom energimärkta, vilket innebär att de har höga krav på lufttäthet och energieffektivitet.

Fönstermontage – gör själv eller få hjälp

En del väljer att byta sina fönster helt själv. Därför skickar vi alltid med tydliga instruktioner och anvisningar om hur du gör. Tänk bara på att fönstermontage kan vara ett tungt arbete och kräver att du använder rätt utrustning. Detta är särskilt viktigt när du ska byta dina fönster på övervåningen. Om du vill ha hjälp med att montera dina nya fönster ska du höra av dig till oss så ser vi till att det blir rätt från början. 

Skötsel av dina nya fönster

Genom att ta hand om dina fönster kommer de hålla i många år framöver. I medföljande monteringsanvisningar finns det råd och tips på hur du sköter om dina nya fönster på bästa sätt. Om du har några frågor kring skötsel och rengöring är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Fackmannamässigt fönstermontage

Oavsett vilken fönstermodell du väljer ska det vara enkelt och smidigt att få nya fönster. Följ våra tydliga instruktioner för ett lyckat montage eller kontakta oss om du vill ha hjälp. Vi på Fönsterfabriken har gedigen erfarenhet av fönstermontage.

fönstermontage