Fönsterfabriken i Trelleborg

Lyftskjutdörr

Perfekta länken mellan inom- och utomhus

skjutdörr / skjutdörrar

Beskrivning

Lyftskjutdörrar släpper in ljus och ger fri utsikt. De sätter en karakteristisk prägel och skapar med sin platsbesparande design nya generösa planlösningar för högre boendekvalitet. Dörrar som dessa med stor glasyta blir den perfekta länken mellan inom- och utomhus.

Ett dörrsystem som är uppbyggt på samma grunder som våra fönster, vilket gör att det är enkelt att kombinera fönster och dörrenheter. Kan fås med skjutdörrdörr vänster eller höger.

Smartline lyftskjutdörr är baserat på ett byggdjup på 174mm för spårprofilen och dörrdjupet på 74mm. Ett energibesparande skjutdörrsalternativ som tillåter glastjocklekar på 46mm. 5 kammarsystem, plus många isolerglaskombinationer ger värmeisolering med värden ned till passivhusnivå. I 3-glas utförande (0.6) hamnar u-värdet på hela skjutdörrskonstruktionen på 0.82.

Innovativt tätningssystem garanterar maximalt skydd mot vind och slagregn samt optimal ljudisolering. Det beprövade 3-punktslåssystemet ger inbrottssäkerhet i motståndsklass 1 till 3 (RC1-RC3). Detta är ett profilsystem som erbjuder funktionalitet men som även har.

U-värde

u-värde 1.4

Produktblad

Kvalitetsmärkningar