Fönsterfabriken i Trelleborg

Slide in skjutdörr

Kombinera enkelt fönster och dörrenheter
Slide in skjutdörr

Beskrivning

Ett dörrsystem som är uppbyggt på samma grunder som våra fönster, vilket gör att det är enkelt att kombinera fönster och dörrenheter. Ett profilsystem som erbjuder funktionalitet men som även har ett stort utrymme för individuella designkrav. Kan fås med gångdörr vänster eller höger.

Smartline 82 är baserat på ett byggdjup av 82mm. 6 kammarsystem och 3 tätningar plus många isolerglaskombinationer ger värmeisolering med värden ned till passivhusnivå ( u-värde på hela fönsterkonstruktionen på 0.7 respektive 0.8). Passar lika bra till vinterträdgården som direkt i fasad.

Slide in har ett speciellt vädringsläge som innebär att bågen kan ställas upp med ett avstånd av 6mm från karmen, vilket gör att man får en energibesparande ventilation runt om hela dörrbladet. Som standard fås beslag med stort säkerhetsfokus, fler och kortare avstånd mellan låspunkterna samt förstärkta slutbleck. Här finns också möjlighet att välja till ett ökat inbrotts- och säkerhetsskydd (klass RC1 eller RC2).

Här finns möjlighet att skräddarsy utseendet på dörren, välj glasdelande poster, mellanglas spröjs, täta fyllningar eller helglasdörrar i säkerhetsglas.

Ingår i samma serie som även erbjuder sidobottenhängda fönster, fasta fönster, fönsterdörrar samt pardörrar.

U-värde

u värde 1.0

Produktblad

Kvalitetsmärkningar