Fönsterfabriken i Trelleborg

Fönsterdörr utåtgående

Stort utrymme för individuella designkrav
utåtgående dörr

Beskrivning

Ett dörrsystem som är uppbyggt på samma grunder som våra fönster, vilket gör att det är enkelt att kombinera fönster och dörrenheter. Ett profilsystem som erbjuder funktionalitet men som även har ett stort utrymme för individuella designkrav.

Smartline 82 är baserat på ett byggdjup av 82mm.
6 kammarsystem och 3 tätningar plus många isolerglaskombinationer ger värmeisolering med värden ned till passivhusnivå (u-värde på hela dörrkonstruktionen ned till 0.8). Karm tillsammans med båghöjden är endast 140mm vilket gör att man kan tillverka smala dörrar som fortfarande får stort ljusinsläpp.

Välj mellan standardtröskel eller låg handikappanpassad aluminiumtröskel. Som standard fås beslag med stort säkerhetsfokus, fler och kortare avstånd mellan låspunkterna samt förstärkta slutbleck. Här finns också möjlighet att välja till broms och ett ökat inbrotts- och säkerhetsskydd (klass RC1 eller RC2).

Här finns möjlighet att skräddarsy utseendet på dörren, välj glasdelande poster, mellanglas spröjs, täta fyllningar eller helglasdörrar i säkerhetsglas.

Ingår i samma serie som även erbjuder sidobottenhängda fönster, fasta fönster, slide in skjutpartier, samt fönsterdörrar.

U-värde

u värde 1.0

Produktblad

Kvalitetsmärkningar